PREUZMITE APLIKACIJU

Kompanija ROBOT GENERAL TRADING Co d.o.o. Sarajevo osnovana je u Bosni i Hercegovini 1995. godine i od tada do danas izrasla je u veoma respektabilnu grupaciju. Osnovna djelatnost kompanije je veleprodaja i maloprodaja tehničkim robama, robom široke potrošnje i prehrambenim proizvodima, zatim poslovanje kroz maloprodajne lance - shopping centre, kao i obavljanje uslužnih djelatnosti. Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolji omjer cijene i kvalitete kroz vrhunsku uslugu te pažljivo izabran asortiman kvalitetnih i povoljnih roba s naglaskom na domaće. Imamo viziju biti najbolji trgovački lanac u BiH, koji će kupcima biti prvi izbor pri kupovini, nezaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

Da li ste spremni za izazov prihvatanja uspješne poslovne karijere u uglednoj bosansko-hercegovačkoj trgovačkoj kompaniji?

Naši uposlenici su naša pokretačka snaga, budite i Vi dio uspješnog tima!

Pozivamo Vas da postanete aktivan sudionik naše uspješne kompanije! Nudimo Vam stimulativno i prijatno radno okruženje, kao i priliku za lični i profesionalni razvoj. Ukoliko ste stručni, ljubazni, komunikativni, volite rad sa ljudima i zanima Vas rad u trgovačkoj djelatnosti, prijavite se na objavljeni konkurs

 

  1. Konkurs za poslovnice u Sarajevu
  2. Konkurs Uprava
  3. Konkurs za poslovnicu u Bijeljini

 

Ukoliko smatrate da znate, možete i želite raditi u okruženju punom entuzijazma, pozitivne energije i cijenjenog odličnog rada, pošaljite nam svoju aplikaciju (POPUNJENU ISKLJUČIVO NA OBRASCU ROBOT KADROVSKOG UPITNIKA) na jedan od dole opisanih načina, a mi ćemo se potruditi da je razmotrimo u što je moguće kraćem roku i pozovemo vas da se pridružite našem timu u skladu sa našim kadrovskim potrebama. Sve prijave koje pristignu biće uvrštene u kadrovsku bazu i uzete u razmatranje po potrebi. Vaše prijave ćemo obraditi vrlo pažljivo i povjerljivo!

 

Prijavu na oglas možete dostaviti ISKLJUČIVO NA OBRASCU ROBOT KADROVSKOG UPITNIKA, koji možete preuzeti klikom na LINK i popunjenog poslati na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili

  • putem slanja papirne verzije (popunjenog identičnog upitnika i eventualnih priloga) poštom na adresu: Robot GT Co d.o.o. Sarajevo, ul. Rajlovačka 41., 71000 Sarajevo sa naznakom „PRIJAVA ZA OGLAS“ ili
  • ličnim dostavljanjem na info pult na recepciji Uprave kompanije Robot ili u najbližem Robot maloprodajnom objektu (u zatvorenoj koverti), sa identičnim označavanjem primaoca (gdje takođe možete dobiti i prazan obrazac kadrovskog upitnika kompanije Robot).


Sve dodatne informacije možete dobiti na broj tel: 033/771- 568 u periodu od 14:00 do 16:00 sati svakog radnog dana!

Svim kandidatima koji dostave svoju ROBOT aplikaciju se unaprijed zahvaljujemo, a ukoliko dostavljate i eventualne dokaze u papirnoj verziji neka budu fotokopije, jer primljenu dokumentaciju po oglasima ne vraćamo.

SAMO I ISKLJUČIVO ONI KANDIDATI, KOJI BUDU ISPUNJAVALI POSTAVLJENE USLOVE, BIĆE KONTAKTIRANI U SKLADU SA KADROVSKIM POTREBAMA KOMPANIJE ROBOT GT Co d.o.o. SARAJEVO.

Akustika

Muzičke linije, DVD Playeri, Auto CD i DVD playeri, Fotoaparati , Kamere, Antene, Monitori...

Alati

Bušilice, Brusilice, Šlajferice, Aparati za varenje, Kompresori, Trimeri, Pumpe, Kopačice, Sitni alati

Auto kozmetika

Oprema za auto, Gume, Mirisi, Lanci, Brisači, Ratkape, Cerade, Akumulatori, Sajle, Trokut

Bijela tehnika

Hladnjaci, rashladne vitrine, Ledomati, Pećnice, Bojleri, Perilice, Kamini, Grijalice, Klime, Ventilatori

Igračke

Dječije igračke, Sportska oprema, Školski pribor, Program za plaže, Muzički instrumenti

Mali kućanski aparati

Blenderi, Sokovnici, Mikseri, Sjeckalice, Pegle, Mikrovalne, Kuhala, Pekači, Friteze

Mesnica

Teletina, Junetina, Piletina, Bravetina, Mljeveno, Marinirano

Motori i bicikli

Čoperi, Skuteri, Četverotočkaši, Tricikli, Veliki bicikli, Dječiji bicikli, Skatebordovi, Role, Kacige, Štitnici

Namještaj

Kuhinje, Dnevni boravci, Dječije sobe, Kreveti, Stolovi, Francuski ležajevi, Fotelje, Kauči, Sprave za vježbanje

Odjeća i obuća

Jakne, Majice, Džemperi, Košulje, Hlače, Suknje, Torbe, Kaiševi, Tene, Cipele, Čizme, Skafanderi

Rasvjeta

Lusteri, Visilice, Plafonjere, Lampe, Vanjska rasvjeta, Refletori, Solarna rasvjeta, Sijelice obične, štedne i halogene

Sanitarije

Tuš kabine, Kade, Ormarići, Monoblokovi, Umivaonici, Bidei, Vodokotlići, Sudoperi, Crijeva

Voće i povrće

Svježe, Sušeno, Konzervirano i Smrznuto voće i povrće