fbpx

Kafa u tržnim centrima Robot predstavlja poseban ritual i užitak. Danas je kafa postala neizostavan dio našeg načina druženja, što potvrđuje fraza „hajmo na kafu“. Dođite na kafu u tržne centre Robot i provedite ugodne trenutke u lijepom društvu uz ukuse i mirise kafe po vašem izboru.

Kafa

Ko ne voli pizzu!? U tržnim centrima Robot pojedite najukusniju pizzu, napravljenu po tradicionalnoj italijanskoj recepturi. Naša Pizza pretvara klasičnu pizzu u ukusno zadovoljstvo sa različitim dodacima. Bilo da se odlučite za capricciosu, margheritu, fungi ili bilo koje druge dodatke, naš pizza majstor je tu da ispuni želje.

Pizza plakat


Omiljeni zaleđeni slatkiš na svijetu možete pojesti i u tržnim centrima Robot. Vanilija, čokolada ili voćni okus, sigurni smo da će vaša nepca biti zadovoljna.

Sladoled


Pored Cafe i restoranskog dijela, u tržnim centrima Robot na raspolaganju je i prostor za vaše mališane. Bilo da ste u kupovini ili uživate u ukusnim zalogajima i mirisima jutarnje kafe, sigurni smo da će se najmlađi u međuvremenu odlično provesti. Igraona je osigurana od padova i trčkaranja po objektu, stoga možete biti 100% sigurni za vaše dijete. Korištenje igraone je besplatno.

Igraona plakat

U mogućnosti smo organizovati rođendanske proslave za vaše mališane. Sve što trebate uraditi je potražiti detalje i informacije kod našeg ljubaznog osoblja ili svoj upit poslati na mail ugostiteljstvo@robotsarajevo.com

Plakatrodjendan

INFORMACIJE

ROBOT UPRAVA

Adresa: Rajlovačka cesta 41
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon: 033/771-401
Radno vrijeme: 08:00-17:00h

GDJE SE NALAZIMO

DRUŠTVENE MREŽE

Potražite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima i novostima!

Sva prava pridržana – © 2022
www.robot.ba