fbpx

Kompanija ROBOT GENERAL TRADING Co d.o.o. Sarajevo osnovana je u Bosni i Hercegovini 1995. godine i od tada do danas izrasla je u veoma respektabilnu grupaciju. Osnovna djelatnost kompanije je veleprodaja i maloprodaja tehničkim robama, robom široke potrošnje i prehrambenim proizvodima, zatim poslovanje kroz maloprodajne lance – shopping centre, kao i obavljanje uslužnih djelatnosti. Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolji omjer cijene i kvalitete kroz vrhunsku uslugu te pažljivo izabran asortiman kvalitetnih i povoljnih roba s naglaskom na domaće. Imamo viziju biti najbolji trgovački lanac u BiH, koji će kupcima biti prvi izbor pri kupovini, nezaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

Da li ste spremni za izazov prihvatanja uspješne poslovne karijere u uglednoj bosansko-hercegovačkoj trgovačkoj kompaniji?

Naši uposlenici su naša pokretačka snaga, budite i Vi dio uspješnog tima!

Pozivamo Vas da postanete aktivan sudionik naše uspješne kompanije! Nudimo Vam stimulativno i prijatno radno okruženje, kao i priliku za lični i profesionalni razvoj. Ukoliko ste stručni, ljubazni, komunikativni, volite rad sa ljudima i zanima Vas rad u trgovačkoj djelatnosti, prijavite se na objavljeni konkurs

Ukoliko smatrate da znate, možete i želite raditi u okruženju punom entuzijazma, pozitivne energije i cijenjenog odličnog rada, pošaljite nam svoju aplikaciju (POPUNJENU ISKLJUČIVO NA OBRASCU ROBOT KADROVSKOG UPITNIKA) na jedan od dole opisanih načina, a mi ćemo se potruditi da je razmotrimo u što je moguće kraćem roku i pozovemo vas da se pridružite našem timu u skladu sa našim kadrovskim potrebama. Sve prijave koje pristignu biće uvrštene u kadrovsku bazu i uzete u razmatranje po potrebi. Vaše prijave ćemo obraditi vrlo pažljivo i povjerljivo!

Prijavu na oglas možete dostaviti ISKLJUČIVO NA OBRASCU ROBOT KADROVSKOG UPITNIKA, koji možete preuzeti klikom na LINK i popunjenog poslati na e-mail adresu posao@robot.ba , posao.robot@gmail.com ili

  • putem slanja papirne verzije (popunjenog identičnog upitnika i eventualnih priloga) poštom na adresu: Robot GT Co d.o.o. Sarajevo, ul. Rajlovačka 41., 71000 Sarajevo sa naznakom „PRIJAVA ZA OGLAS“ ili
  • ličnim dostavljanjem na info pult na recepciji Uprave kompanije Robot ili u najbližem Robot maloprodajnom objektu (u zatvorenoj koverti), sa identičnim označavanjem primaoca (gdje takođe možete dobiti i prazan obrazac kadrovskog upitnika kompanije Robot). Ili možete popuniti online aplikaciju koja se nalazi na linku ispod.
  1.       Koordinator za mesnicu/delikates/gastro i pekaru (m/ž) – 1 izvršilac

  2.     Referent za uvoz i nabavu (ne) prehrambenih proizvoda na području BiH – 2 izvršioca
  3.       Vođa odjela pekarstva /gastro – 1 izvršilac

  4.      Referent za nabavu prehrambenih proizvoda na području BiH – 2 izvršioca


Sve dodatne informacije možete dobiti na broj tel: 033/771- 568 u periodu od 14:00 do 16:00 sati svakog radnog dana!

Svim kandidatima koji dostave svoju ROBOT aplikaciju se unaprijed zahvaljujemo, a ukoliko dostavljate i eventualne dokaze u papirnoj verziji neka budu fotokopije, jer primljenu dokumentaciju po oglasima ne vraćamo.

SAMO I ISKLJUČIVO ONI KANDIDATI, KOJI BUDU ISPUNJAVALI POSTAVLJENE USLOVE, BIĆE KONTAKTIRANI U SKLADU SA KADROVSKIM POTREBAMA KOMPANIJE ROBOT GT Co d.o.o. SARAJEVO.

INFORMACIJE

ROBOT UPRAVA

Adresa: Rajlovačka cesta 41
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon: 033/771-401
Radno vrijeme: 08:00-17:00h

GDJE SE NALAZIMO

DRUŠTVENE MREŽE

Potražite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa najnovijim dešavanjima i novostima!

Sva prava pridržana – © 2022
www.robot.ba