fbpx

Otvoren hipermarket Robot u Zvorniku – najavljujemo širenje prodajne mreže.

Domaći trgovački lanac Robot, zahvaljujući svojim visokim standardima, najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma je uspješan u oblasti trgovine i proizvodnje.

„Velikom brzinom nastavljamo sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine, te smo danas, 01. aprila 2022. usrećili sve građane Zvornika otvaranjem novog Robot centra koji je prilagođen novim trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca. Kako je ranije najavljeno, do kraja 2022/23 biće otvoreno još nekoliko Robot centara u desetak bosanskohercegovačkih gradova, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.“ – istakli su iz marketing službe kompanije Robot.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Zvorniku u objektu površine preko 4000 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi preko 60 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine. Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju, da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

Otvaranjem novih objekata Robot postaje još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

„Za sve posjetitelje organizovali smo kao i uvijek mnogo iznenađenja, poklona, promocija, veliku nagradnu igru, roštiljadu i dječiju zabavu. Sigurni smo da su svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činiti ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca.

U subotu 02. aprila. od 12:00 do 14:00 sati organizovali smo roštiljadu i brojne degustacije za sve naše vjerne kupce, a od 14:00 do 16:00 sati za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo zabavu i druženje uz našeg prijatelja Robija, Klauna Fazonka, te maskote Patrol Paws.

Do 01.05. u toku je i velika nagradna igra, stoga ne propustite učešće u istoj, jer možete osvojiti veoma vrijedne nagrade.

ROBOT Zvornik