fbpx

Domaći trgovački lanac Robot, zahvaljujući svojim visokim standardima, najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma je uspješan u oblasti trgovine i proizvodnje.

„Velikom brzinom nastavljamo sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine, te smo danas, 25. marta 2022. usrećili sve građane Kozarske Dubice otvaranjem novog Robot centra koji je prilagođen novim trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca. Kako je ranije najavljeno u narednom periodu bit će otvoreno još nekoliko novih poslovnica širom Bosne i Hercegovine, i to u Zvorniku 01.04.2022, a do kraja 2022/23 u još desetak bosanskohercegovačkih gradova, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.“ – istakli su iz marketing službe kompanije Robot.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Kozarskoj Dubici u objektu površine preko 2 500 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi preko 50 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine. Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju,da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

Otvaranjem novih objekata Robot postaje još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

„Za sve posjetitelje organizovali smo kao i uvijek mnogo iznenađenja, poklona, promocija, veliku nagradnu igru, roštiljadu i dječiju zabavu. Sigurni smo da su svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činiti ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca.

U subotu 26.03. od 12:00 do 14:00 sati organizovali smo roštiljadu i brojne degustacije za sve naše vjerne kupce, a od 14:00 do 16:00 sati za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo zabavu i druženje uz našeg prijatelja Robija, Klauna Fazonka, te maskote Patrol Paws.

Do 25.04. u toku je i velika nagradna igra, stoga ne propustite učešće u istoj, jer možete osvojiti veoma vrijedne nagrade.

Pozivamo sve građane da nas posjete već danas u Kozarskoj Dubici i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine!

ROBOT Kozarska Dubica