fbpx

Domaći trgovački lanac Robot velikom brzinom nastavlja sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine. Kako je ranije najavljeno u narednom periodu bit će otvoreno još nekoliko novih poslovnica širom Bosne i Hercegovine, i to u Kozarskoj Dubici, Zvorniku, a do kraja 2022/23 u još desetak bosanskohercegovačkih gradova, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Bugojnu u objektu površine preko 3 500 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi preko 60 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine. Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju,da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

Ovo je ujedno 35-i prodajni centar kompanije Robot, čime je Robot postao još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

„Za sve posjetitelje organizovali smo kao i uvijek mnogo iznenađenja, poklona, promocija, veliku nagradnu igru, roštiljadu i dječiju zabavu. Sigurni smo da su svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činiti ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca.

U subotu 19,03. od 12:00 do 14:00 sati organizovali smo roštiljadu i brojne degustacije za sve naše vjerne kupce, a od 14:00 do 16:00 sati za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo zabavu i druženje uz našeg prijatelja Robija, Klauna Fazonka, te maskote Patrol Paws.

Do 18.04. u toku je i velika nagradna igra, stoga ne propustite učešće u istoj, jer možete osvojiti veoma vrijedne nagrade.

Bitno je istaći da smo donirali 100 poklon paketa osnovnih zivotnih namirinica ugroženim porodicama iz općine Bugojno.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima na neizmjernoj podršci pri otvaranju novog prodajnog objekta.

Pozivamo sve građane da nas posjete već danas i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine“, naveli su iz marketing službe kompanije Robot.

ROBOT Bugojno