fbpx

Domaći trgovački lanac Robot velikom brzinom nastavlja sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine. Kako je ranije najavljeno u narednom periodu bit će otvoreno još nekoliko novih poslovnica širom Bosne i Hercegovine, i to u Bugojnu, Zvorniku, Kozarskoj Dubici, Goraždu i Trebinju , što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Kalesiji u objektu površine preko 3 000 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi 50 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine.  Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju,da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

Ovo je ujedno 34-i prodajni centar kompanije Robot, čime je Robot postao još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

Do 20.09. u toku je i velika nagradna igra, stoga ne propustite učešće u istoj, jer možete osvojiti veoma vrijedne nagrade.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima na neizmjernoj podršci pri otvaranju novog prodajnog objekta.

Pozivamo sve građane da nas posjete već danas i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine“, naveli su iz marketing službe kompanije Robot.

OTVOREN HIPERMARKET ROBOT U KALESIJI!