fbpx

Domaći trgovački lanac Robot velikom brzinom nastavlja sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine. Kako je ranije najavljeno, otvorena je poslovnica u Gradišci, a u narednom narednom periodu bit će otvorene nove poslovnice u drugim gradovima, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Gradišci, u objektu površine oko 4 000 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. U ovim teškim vremenima, najviše nas raduje činjenica što će 50 novih nezaposlenih radnika u novoj poslovnici u Gradišci dobit svoje zaposlenje, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Također, naši proizvođači dobit će mjesto za distribuciju domaćih proizvoda  i na taj način uvijek se trudimo podržati domaću ekonomiju. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine.  Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju,da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

Robot poslovnice  kupcima nude širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

„Tokom trodnevnog druženja, za sve posjetitelje organizovat ćemo kao i uvijek mnogo iznenađenja, poklona, promocija, te veliku nagradnu igru. Sigurni smo da će svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činit ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca.

Robot gradeći maloprodajne objekte, pružajući priliku za novo zaposlenje, podržavajući domaće proizvođače za plasman domaćih proizvoda, ali i učestvovanjem u društveno odgovornim aktivnostima nastoji poboljšati atmosferu življenja u našoj zemlji.

Ispred tržnog centra Robot uručena je novčana donacija u iznosu od 5 000 KM Udruženju djece sa autizmom ” Duga ” ispred čijeg Udruženja je prisustvovao Saša Kasagić.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima na neizmjernoj podršci pri otvaranju novog prodajnog objekta.

Pozivamo sve građane da nas posjete već danas i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine“, naveli su iz marketing službe kompanije Robot.

Otvoren hipermarket Robot u Gradišci