fbpx

Dekorisanje i promjene prostora pozitivno utiču na naše raspoloženje. Mali prostor, prvenstveno radi budžeta, je mnogo lakše urediti nego veliki. Sve što trebate napraviti jeste odabrati praktične komade namještaja koji će skladno popuniti prostor i napraviti malu oazu mira i opuštenosti.

Prije nego krenete u realizaciju prvo uzmite olovku i papir – oni će vam zasigurno biti najbolji pomoćnici pri uređivanju vašeg toplog doma. Premjerite svaki kutak, definišite veličinu prozora, vrata, udaljenost od jednog zida do drugog i slično. Nakon toga počnite maštati o tome šta bi vas učinilo sretnima u vašem domu, kako zapravo želite da on izgleda.

Postavljanjem TV-a na zid, oslobodit ćete prostor na komodi na koju možete dodati razne ukrase i fotografije vaših posebnih trenutaka.

Da li čete biti odvažni i koristiti jarke boje ili čete se odlučiti za elegantan stil kombinirajuci nježne pastelne boje – isključivo je do vas. Svjetliji tonovi vizuelno povećavaju prostor i daju osječaj čistoće i svježine. Savjetujemo da odaberete boje koje volite ili boju koju možete uskladiti sa trenutnim namještajem koji imate i od kojeg se ne možete rastati.

Svi imamo najdraži komad namještaja za koji nas veže pregršt divnih uspomena. One će zauvijek biti dio nas, zato krenite u kupovinu sa svojim najdražima i zajedno odaberite nove, zajedničke čuvare uspomena. Ipak je riječ o vašem zajedničkom domu u kojem provodite i do 70% cjelokupnog vremena, stoga kako ga uredite tako ćete se i osjećati svaki put kada kročite u njega.

Robot centar je tu  da Vam pomogne da uz malo truda uljepšate svoj stan ili kuću koji vas zasigurno neće ostaviti praznih džepova.

Mali dom velikih promjena

Pretplatite se i dobivajte informacije prvi!

Ime